Štampa

Dom MeliorVita, čine sa dva namenski građena objekta, koja su na prvom spratu povezana prostranom zimskom baštom. Prostor je višenamenski, uredan, sa mnogo cveća, zelenila, opreme za sedenje i to je prijatno mesto za druženje i odmor.
Svaki objekat ima ugrađen bešumni lift.

U prizemlju A krila, nalazi se veliki dnevni boravak sa trpezarijom, prostor je funkionalno opremljen i uredan, a kroz ogromne prozore vidi se dvorište, sa fontanom i mnogo cveća, a na obližnjim zidovima, nalaze se naslikani murali, koji ostavljaju prijatan utisak.

Želimo da naši korisnici imaju prijatan doživljaj u svakom trenutuku, da je sve oko njih veselo, životno i živopisno. Oni su zahvalni zbog toga, i s ponosom pokazuju svojoj porodici i prijateljima ambijent u kome provode vreme.
U prizemlju je bar, gde se nude sokovi, voda, čaj i kafa a u blizini je i biblioteka. Ovaj prostor je zgodno mesto za međusobno druženje i susrete sa porodicama.

Korisnici B krila imaju na raspolaganju dve trpezarije, koje su veoma lepo opremljene, uredne i prijatne za boravak i druženje.

Objekat je opremljen protivpožarnom opremom, u skladu sa propisima koji regulišu ovu oblast, a posedujemo i agregat, u slučaju nestanka električne energije.

Kapaciteti za smeštaj korisnika


Nudimo smeštaj u: apartmanima, garsonjerama, jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i stacionaru ....
Sve prostorije su prostrane, imaju dosta dnevne svetlosti,veoma su komforne, uredne, okrečene u prijatne pastelne boje.
Sobe imaju: predsoblje, garderobni ormar, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, udoban ležaj, sto sa stolicama, natkasnu, televizor i telefon. Postoji mogućnost da korisnici donesu i deo svog nameštaja ako to žele.

Stacionar doma, nalazi se na posebnom spratu, i namenjen je za bolesne i nepokretne korisnike. U njemu se sprovodi, intenzivnija medicinska nega i lečenje, i u potpunosti je prilagođen potrebama bolesnih.
Opremljen je neophodnim nameštajem, aparatima, pomagalima, medicinskim krevetima sa antidekubitnim dušecima. Na istom spratu, nalazi se i ambulanta za medicinsko osoblje, apoteka sa lekovima.
Prostor je povezan zvučnom signalizacijom sa osobljem, i pokriven video nadzorom.