Štampa

Usluge radne terapije usmerene su na razvijanje, obnavljanje i održavanje motornih i kognitivno perceptivnih veština, a uključuje radnoterapijsku procenu, analizu i intervenciju.

U tu svrhu organizuju se razne zabavne i društvene igre (karte, šah, domine, pikado), kreativne radionice, likovne i čitalačke i izrada ručnih radova. Sprovode se vežbe pamćenja, kroz rešavanje ukršenih reči, zagonetki, kao i šetnje i vežbe uz fizioterapeuta. Planiramo izlete, boravke u prirodi, a redovno pratimo i kulturna dešavanja u gradu.
Koristimo prednosti koje pruža naša lokacija sa brojnim izletištima, pogodna su za zajednička druženja, šetnje, obilaske znamenitosti.
Svakodnevno, naši korisnici provode vreme u prostranoj, uređenoj i namenski opremljenoj bašti, sa puno cveća i zelenila, šetaju, sede, druže se, čitaju knjige, novine a oni sa boljom kondicijom odšetaju i do obližnjeg manastira Fenek.

Trudimo se, da se naši korisnici osećaju dobro, i žive kvalitetno, da imaju privatnost kada im je potrebna a društvo kada oni žele..
Naša misija jeste, zadovoljan korisnik.